Storitve

Vrtci, šole, knjižnice in druge ustanove lahko naša predavanja in delavnice za strokovne sodelavce in starše naročite na našem e-naslovu info@gingotalk.com in poslali vam bomo ponudbo.

Skupaj se bomo dogovorili o terminu in načinu izvedbe.


Nekajkrat letno pa organiziramo tudi javna predavanja in predstavitve logopedskih pripomočkov, na katere se lahko prijavite tudi posamezno. Termine predavanj spremljajte na naši spletni strani in družabnih omrežjih ali pa se prijavite na naše mesečne e-novice.


Predavanja za vzgojitelje, učitelje in strokovne delavce


Predavanja za starše


Logopedska delavnica


Sposobnost posredovati svoje potrebe, misli in želje drugim je ena najpomembnejših človekovih zmožnosti. Področje govora in jezika vpliva na celostni razvoj in samopodobo otroka. Kar 30 % do 40 % predšolskih otrok pa se spopada s težavami na področju govorno-jezikovne komunikacije.


Izjemno vlogo pri otrokovem razvoju govora in jezika imajo poleg staršev tudi vzgojitelji in učitelji, ki z otrokom preživijo dobršen del dneva. Pomembno je, da imajo dovolj znanja in pravočasno prepoznajo težave ter otroka napotijo k logopedu.


Za čim boljše ozaveščanje o težavah pri govoru pripravljamo predavanja in delavnice, ki jih vodijo usposobljeni logopedi z dolgoletnimi izkušnjami s področja razvoja govora in jezika.


Ti dobri dve uri sta bili zelo dobro strukturirani in zanimivi. Znanje je bilo podano na način, da se ga je z lahkoto srkalo in sama nisem imela občutka, da je trajalo toliko časa, kot je trajalo. Hvala za vmesni odmor, res je prišel prav.

Maruša

Hvala za odlično predavanje, bilo je zelo uporabno in se že veselim nakupa lutke, ker se mi zdi čudovita.

Lucia

Hvala za zanimivo predavanje. Veliko idej in koristnih napotkov smo pridobili.

Saša

Hvala za veliko novih informacij, idej in napotkov.

Tjaša


Prijava na GingoTalk novice
S prijavo na novice se strinjam s pogoji poslovanja.